Szerencsekerk Free Download

Szerencsekerk

 1.58 for Android - APK Download
Szerencsekerk ScreenShot1
Szerencsekerk ScreenShot1
Szerencsekerk ScreenShot2
Szerencsekerk ScreenShot2
Szerencsekerk ScreenShot3
Szerencsekerk ScreenShot3

Szerencsekerk st­lus jtk, amiben az elrejtett feladvnyt kell kitallni, ezzel pontokat gyjtve.

Hromfle jtkmd van jelenleg:
Egyszemlyes jtk: itt csak te prgeted a kereket, tallgatod a mssalhangzkat, illetve vsrolhatsz magnhangzkat. A kereken nincsenek Passz s jra mezk, mivel csak egy ember van jtkban. Az egyetlen, amire figyelned kell: ha a Csdt prgeted ki, vget r a kr! Ha kitalltad a feladvnyt, a gyjttt pnzedhez hozzaddik a krben szerzett pnz + fel nem fedett mezkrt 100$/mez. A jtk kln mutatja a gyjttt, s az adott krben szerzett pnzt. Csd, vagy rossz tipp esetn az elz nem, csak az utbbi nullzdik. A jtk 10 krbl ll, ezutn ha van hely az eredmnytbln, vagy jobb pontszmod lett az ottani eredmnyeknl a pontszmod az eredmnytblra kerl, ami a fmenbl elrhet a kperny aljn lthat ikonnal.

Trsasjtk md: itt megadhatod a jtkosok neveit (26 ember), s k kvetkeznek egyms utn. Ha rosszul tippelsz (mssalhangzt vagy megoldst), a kvetkez jtkos jn kivve, ha van jra zsetonod, amit felhasznlsz. Ha Csdt prgetsz, kiestl a krbl, jrt ilyenkor nem lehet felhasznlni. Aki kitallja a feladvnyt, elnyeri az adott krben szerzett pnzt + meznknt 100$t. Ha 10 krt lejtszottatok, a jtk sszes­ti, s egy eredmnytblban ki­rja a pontszmokat.

Online jtk. A jtk menete a trsas mdhoz hasonl, de itt az ellenfelek klnbz kszlkekrl jtszanak. A jtkosok gynevezett "jtkszobkat" nyithatnak, meghatrozva a feladvnyokat s az ellenfelek szmt, vagy belphetnek egy meglv szobba.Ha vget r a jtk (a krk szmt a Bell­tsokban hatrozhatod meg, alaprtelmezetten ez 10 kr) utn a jtk megjelen­ti a helyezseket. A jtkosok sszpontszmhoz hozzaddik a jtkban elrt pontszm kivve akkor, ha jtk kzben kilpnek. Az online jtkosnevedet az automatikusan generlt nvre (Jtkos[random szm]) koppintva tudod megvltoztatni. A jtkszoba nzetben a jobb fels sarokban lthatod a helyezsed a ranglistn, ide koppintva a ranglistt is megtekintheted.

A jtk ind­tsakor kivlaszthatod, milyen feladvnycsomagok szerepeljenek a jtkban. ijellhetsz 1 db csomagot, de akr tbbet is egyszerre. A listn minden csomag neve mellett ltszik, hny feladvnyt tartalmaz. Jelenleg a kvetkez feladvnycsomagokat tartalmazza a jtk:
Szlsok, kzmondsok I, II (gyakoribbak s ritkbbak)
telek nevei
Magyar vrosok (egyszerbbek s nehezebbek kln)
Magyar nagykzsgek
Orszgok
Filmc­mek
Irodalmi mvek
Magyar trtnelem
Vilgtrtnelem
H­res emberek a mltbl
Sport csomag
Nvnyek
llatok
utyafajtk
Gymlcsk, zldsgek

A fejleszts sorn tervezek mg tovbbi csomagokat hozzadni. Ha van egy j tleted ezzel (vagy brmi mssal) kapcsolatban, vagy esetleg hibt tapasztalsz, ­rj nekem nyugodtan a lenti email c­mre, vagy a Facebook oldalra.

Mivel a jtkot csak nhny kszlkt­puson tudom tesztelni, ha esetleg a te kszlkeden nem mkdik megfelelen, krlek jelezd! Ilyenkor igyekszem minl hamarabb megoldani a problmt.

A jtkban termszetesen nem vals pnz a tt, nem lehet vals pnzt nyerni/vesz­teni. Nem nyeremnyjtk, a clja a szrakoztats.
Szerencsekerk Game has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Szerencsekerk when updated to assure that it remains clean.

Additional information:

Application Name:
Szerencsekerk
Version:
1.58
Developed By:
JBdev
File Size:
13.4 MB
Requirements:
Android 4.1+
APK File Name:
3761.apk


Reviewer overview

Szerencsekerk Review

Please review Szerencsekerk Game and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Szerencsekerk app is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

3

Popularity 3/10

Downloads - 100

Score - 3



Leave a Comment