Adam Asmaca Free Download

Adam Asmaca

 2.10 for Android - APK Download
Adam Asmaca ScreenShot1
Adam Asmaca ScreenShot1
Adam Asmaca ScreenShot2
Adam Asmaca ScreenShot2
Adam Asmaca ScreenShot3
Adam Asmaca ScreenShot3

Adam Asmaca kelime oyunu imdi Online Skor Tablosu zellii ile Android'de! Adam Asmaca oyununda imdi kategori de seebilirsiniz. Oyunu intersiz yani offline olarak da oyanayabilirsiniz.

elime Bulmaca, elime Av ve Szck Bulmaca oyunlarn sevenler iin sper bir Adam Asmaca oyunu sizlerle.

Hayvanlar
‍ehirler
Bitkiler
lkeler

elime Bulmaca, Szck Bulmaca ve sim ‍ehir Hayvan uygulamalarnn gelitiricisi Androbros'tan yine ok seveceinizi umduumuz bir Adam Asmaca yorumu...

Zamana kar yararak 5 kelimeyi en hzl siz bulun ve Online skor tablosundaki sranz aln. Hem Google+'daki arkadalarnzla hem de oyuna katlan binlerce dier oyuncuyla yarn.

Adammz aslmaktan kurtarmak iin gizli kelimeyi bulmanz gerekiyor. Adam asldnda oyun biter. Eer adam aslmadan kelimeyi bulursanz bir sonraki kelimeye geer ve daha ok puan kazanabilirsiniz. 7 kere yanl harf setiinizde adam aslm olur. Bu nedenle 7 den daha az hata yapmak gerekmektedir. Takldnz zaman ip ucu kullanarak harf atrabilirsiniz.

Oyunu isterseniz Google+ ile online isterseniz de offline modda oynayabilirsiniz. Google+ ile login olduunuzda puannz otomatik olarak online skor tablosuna gnderilir. Offline modda kazandnz puanlar skor tablosuna gnderilmez.

iyi elenceler
Adam Asmaca Game has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Adam Asmaca when updated to assure that it remains clean.

Additional information:

Application Name:
Adam Asmaca
Version:
2.10
Developed By:
Androbros
File Size:
6.6 MB
Requirements:
Android 4.0+
APK File Name:
Adam Asmaca_v2.10.apk


Reviewer overview

Adam Asmaca Review

Please review Adam Asmaca Game and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Adam Asmaca app is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

3

Popularity 3/10

Downloads - 100

Score - 3



Leave a Comment