Dobyvatel Free Download

Dobyvatel

 2018.08.29 for Android - APK Download
Dobyvatel ScreenShot1
Dobyvatel ScreenShot1
Dobyvatel ScreenShot2
Dobyvatel ScreenShot2
Dobyvatel ScreenShot3
Dobyvatel ScreenShot3

VDOMOSTI & STRATEGIE

Dobyvatel pedstavuje uniktn­ hern­ nr, kter nab­z­ v­ce ne jen jednoduchou kv­zovou hru. Dobvejte zem­ a tote na hrady b›hem odpov­dn­ v›domostn­ch otzek. Otestujte sv v›domosti a vyuijte sv strategick schopnosti.

LIGY & EBY

Mete vstoupit do turnaj, zapojit se do sout›e, vylepit svou pozici v eb­ku a z­skat odm›ny!
Dostaˆte se do nejvy­ ligy se sprvn› zvolenou strategi­! Porate sv neptele a bute ampionem v›domost­!

ROSTOUC OMUNITA

Vytvote klan (nebo se k n›jakmu pipojte), hrajte a chatujte s tis­ci fanouky. Pozv›te sv nejlep­ ptele k ptelskmu souboji, hodnote otzky pidan uivateli, nebo pidejte vlastn­.

RLOVSTV ZBAVY

Nastavte si svj sv›t vytvote si uniktn­ avatar, roziujte svou vesnici a vylepujte sv budovy, abyste zvili p­jmy a odm›ny. Bute kreativn­ pi roziovn­ svho rlovstv­ zbavy!

MULTIPLATFORMN

Hrajte Dobyvatele na jakmkoli za­zen­, a jste kdekoliv! Hrajte na PC, nebo kdy jste v pohybu, pokraujte hrou na mobilu nebo tabletu beze ztrty svho postupu. Dobyvatel opravdu pin­ multiplatformn­ p­stup k hran­
Dobyvatel Game has been tested by our team against viruses, spyware, adware, trojan, backdoors and was found to be 100% clean. We will recheck Dobyvatel when updated to assure that it remains clean.

Additional information:

Application Name:
Dobyvatel
Version:
2018.08.29
Developed By:
THX Games Zrt.
File Size:
83.9 MB
Requirements:
Android 4.0+
APK File Name:
Dobyvatel_v2018.08.29.apk


Reviewer overview

Dobyvatel Review

Please review Dobyvatel Game and submit your comments below. We will collect all comments in an effort to determine whether the Dobyvatel app is reliable, perform as expected and deliver the promised features and functionalities.

3

Popularity 3/10

Downloads - 100

Score - 3



Leave a Comment